Menu
Reklamní sdělení
FotoStoryAShttps://www.fotostoryas.comlovecká fotografia , lovecká kynológia
Podvladařská HAf dílna e-shophttp://kogitoeaster.websnadno.czRuční výroba obojků a vodítek z biothanu a hexy
Servis a opravy oken a dveříhttps://www.oknoservis1.czseřízení oken, dveří servis oprava oken a dveří výměna těsnění, kování oken a dveří, Havárie

7 tipů pro grilování masa na dřevěném uhlí:

  1. Marinujte maso předem - marináda změkčí vlákna a dodá masu výraznou chuť. Oblíbené jsou marinády na bázi oleje, bylin a koření.
  2. Nechte maso předem odstát - několik hodin před grilováním ho vytáhněte z chladničky. Dosáhne tak pokojové teploty a propečete ho rovnoměrněji.
  3. Použijte nepřímý žár - rozprostřete žhavé uhlí po stranách grilovacího roštu a maso položte doprostřed. Zajistíte tak pomalejší pečení.
  4. Netřete grilovací rošt olejem - mohla by vzniknout nežádoucí připálená pachuť. Místo toho potřete maso olejem před grilováním.
  5. Neobracejte maso příliš často - stačí 2-3 obrácení. Při častém obracení ztrácí maso šťávy.
  6. Používejte teploměr na maso - díky němu budete mít jistotu správného propečení.
  7. Nechte maso před krájením chvíli odstát - během této doby se šťávy rovnoměrně rozloží a maso získá ještě lepší chuť.

 

Dodržováním těchto tipů docílíte dokonale propečeného, šťavnatého a voňavého masa z grilu na dřevěném uhlí. Vychutnejte si jeho nezaměnitelnou lahodnou chuť.